Szállítás és garancia

 

 

Szállítás és fizetési feltételek

 

 

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön maximum 10 munkanapon belül a megrendelését követő e-mailben vagy telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át házhozszállítással. Természetesen igyekszünk ennél rövidebb határidővel szállítani.

 Szállítási mód: házhoz szállítás

A Magyar játékgyártók Web-áruháza jelenleg kizárólag Magyarország területére szállít ki megrendeléseket melyet futárszolgálattal teljesít. Partnerünk a DPD Hungária KFT. Partnerünkről további információk, és a csomagszállítás mikéntjéről további tudnivalókat az alábbi weboldalon találhatók: http://www.dpd.com/hu.Díjszabás a belföldi csomagfeladásra az alábbi táblázat szerint.Az árak maximum 2-5 %-ban térhetnek el a leírtaktól! Az utánvétel összege még hozzáadódik a szállítási díjhoz.

 

 

Csomagsúly Szállítási díj/csomag ( Ft) Utánvét összege Díja(Ft)
0,1-3kg 1397 1-50000Ft-ig 508
3,1-5 kg 1651 50001-100000 Ft-ig 1016
5,1-10 kg 1778 100001-300.000 Ft-ig 1905
10,1-15 kg 1905 300001-500000 Ft-ig 3810
15,1-20 kg 2032    
20,1-25 kg 2413    
25,1-31,5 kg 2921    
31,5-50 kg 4445    

 

Az árak tartalmazzák a 27%-os áfát!

 

 

Például egy csomag ára így alakul

 

  • 1 db játék: 5000 Ft
  • a szállítás díjszabása:1397 Ft
  • az utánvételi díj: 508 Ft

 

Így amikor megkapja a játékot 6905 Ft-ot kell fizetnie.

 

 

Belföldi megrendelés esetén a megrendelt árut partnerünk a rendelés visszaigazolását követő maximum 10 munkanapon belül, 08.00-20.00-ig terjedő időszakban végzi. Külföldi szállítást a web-áruházon keresztül intézni nem lehet.

 

 

Partnerünk részére szükséges megadni a szállítási adatokat, valamint az Ön telefonos elérhetőségét. A futárszolgálat alkalmazottja amennyiben a megadott szállítási címre nem tudja kiszállítani a csomagot, telefonon megkeresi Önt a további teendők miatt. A második kiszállítás időpontját partnerünk előre egyezteti Önnel. A szállítási díja súlyalapú és az utánvét összege még hozzá adódik. Ezt a fenti táblázat is tartalmazza.

 A Web-áruház termékeknél a rendelés regisztrálása után 10 munkanapon belül vehető át a csomag ,de igyekszünk ennél rövidebb idő alatt teljesíteni. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a vevőszolgálatot.

 

 

Telefon szám: 06-70-336-04-23

 

 

Szerződéstől való elállás joga

 

 

Ön 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 elteltével jár le, amelyen Ön vagy  az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni  kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postán, vagy elekrtonikus úton küldött levél útján az alábbi címre: DA-VI kft 2112 Veresegyház Bánki D.u.3. vagy a magyarjatekgyartok@gmail.com email címre. Az elállási nyilatkozatnak tartalmaznia a  vevő pontos nevét, címét a rendelés számát és  pontos idejét és termék vagy termékek nevét, amelynek a vásárlásától eláll. A vétár visszautalását milyen lakcímre postai úton vagy bankszámlára átutalni  kéri. (számlavezető pénzintézet neve, Számlatulajdonos neve, bankszámlaszám pontos megjelölésével.) A termék ellenértékét, valamint a szállítási költséget (ha volt) legkésőbb a visszaszolgáltatási kötelezettség teljesítését követő 14napon belül  fizetjük. A visszatérítés vonatkozik a termék vásárló részére történő kiszállítási költségekre is, Kivéve, ha az elállással érintett termékekkel együtt más olyan termék is kiszállításra került, amely tekintetében a vásárló nem élt elállási jogával.

 

 

Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával  kapcsolatban felmerült költségeket. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. A Magyar Játékgyártók Web-áruháza kizárólag sérülésmentes , hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat. 17/1999(II.5) sz. valamint 45/2014. (II.26.) Korm. rendelete. A feltételekről részletesen http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/internetes/ellalasijog.html oldalon olvashat.

 

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges promléma esetén kérjük, keressen meg minket a magyarjatekgyartok@gmail.com

e-mail címen.

 

 

A vásárlástól való  elállás joga

  A Vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásrlástól elállnia. Ez esetben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti e-mailen, telefonon a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (megrendelő neve, címe, rendelés ideje, rendelt áruk).

  

 

 

 

 

Fizetési mód:

 

 

Utánvétes fizetés az áru átvételekor készpénzben, Ön a szállítónál intézi, számla alapján.

 

 

A termékszámlát a DA-VI Kft állítja ki.

 

 

Adószáma: 13009920-2-13

 

 

Címe: 2112 Veresegyház Bánki.D.u.3.

 

 

Telefon száma: 06-70-336-04-23

 

 

Termékgarancia:

 Cégünk által forgalmazott termékeinkre a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendeletben meghatározott pénzvisszafizetési garanciát vállal. Ha a szavatossági vagy garanciális idő ettől eltérő, a garanciális és szavatossági adatok az árucikken, vagy a melléklet dokumentumban vannak feltüntetve. A használat közben bekövetkezett hibákra a garanciajegyben megfogalmazottak a mérvadóak. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991.(IX.10) Kormányrendeletben foglaltak az irányadók az ettől eltérő szavatossági garancia idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve garanciális okmányon szerepel. Amennyiben az átvett árucikk hibás azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti  csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A használat során bekövetkezett meghibásodásokra  az árucikkhez mellékelt magyar nyelvű garanciajegyben leírtak az érvényesek.

 

 

A Magyar játékgyártók Web-áruháza előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe.

 

 

A Magyar játékgyártók Web-áruháza nem vonható felelősségre semmilyen külső vagy közvetlen hibáért, kárért. ( pl üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta vonal vagy rendszerhibából adódó kár)

 

 

 
Kosár
0 árucikk